Vruchtgewassen Bladgewassen

Werken bij Noordam Plants

Noordam Plants is een betrouwbare partner met ruim 80 jaar ervaring in het opkweken van jonge planten. Dagelijks werken we met grote zorg om onze klanten het beste plantmateriaal te bieden, kwaliteit staat daarin voorop. Door korte lijnen zorgen we voor heldere interne en externe communicatie. Met een gezonde dosis positiviteit staan wij aan het begin van iets speciaals, hier zijn we trots op!

Betrouwbaarheid, kwaliteit, communicatie en een positieve instelling zijn uitgangspunten ofwel voorwaarden en

Met de volgende drie kernwaarden onderscheiden we ons in de markt:

  • Betrokkenheid
  • Samenwerken
  • Lef

Wat houdt dit in:
Betrokkenheid - we voelen ons betrokken bij het bedrijf; collega’s, relaties en in het bijzonder onze klanten. Ons werk doen we met grote betrokkenheid en we voelen ons met z’n allen verantwoordelijk voor het resultaat.

Samenwerken - kennis en ervaring delen met klanten, relaties en collega’s is een voorwaarde om onze doelen te bereiken. Samen bereiken we meer!

Lef – we sluiten nergens onze ogen voor en kijken uit naar mogelijkheden. We blijven ontwikkelen om onze toegevoegde waarde te behouden!

Wij bieden medewerkers ontplooiing- en opleidingsmogelijkheden, een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.