Vruchtgewassen Bladgewassen

Maatschappelijke bijdrage

We werken hard aan de opkweek van onze producten en nieuwe rassen, zodat onze klanten het beste uitgangsmateriaal ontvangen. Dit is ons primaire doel.
Een bijdrage aan de maatschappij met respect voor mens, dier en leefomgeving vinden wij ook belangrijk. We moeten het met z’n allen doen in deze wereld.

Om u een beeld te geven van onze bijdrage aan maatschappij, willen we u enkele voorbeelden geven:

  • Strongride
  • Ride for the Roses
  • FC ‘s-Gravenzande

Strongride

De Strongride is een fietstocht door Westlanders die gereden wordt om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. In de week voorafgaand aan de Ride for the Roses wordt een zelf uitgezette route gereden vanuit een hoofdstad in Europa.

Klik hier voor de website.

Ride for the Roses

Het doel van de Ride for the Roses is het geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding middels een gezamenlijke fietstocht.

De Ride is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. In de cycletour wordt er van start tot finish gereden door één groot peloton van duizenden wielrenners met een gemiddelde snelheid van 28 tot 30 km/u. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker. Samen met duizenden anderen een sportieve prestatie leveren. Als jouw manier van kankerbestrijding. Ter nagedachtenis aan iemand die aan kanker is overleden. Als steun in de rug van iemand die tegen kanker vecht of omdat je het doel een warm hart toedraagt.

Klik hier voor de website.